Ashwagandha 700mg 60 vege kapsula, Ostrovit

11,69

‘-700mg

-50mg vitanolida!!!

-bolja kontorla stresa, veci libido

-ublažava umor

Nema na zalihi

Osnovne karakteristike ashwagandhe: podiže razinu energije i imunitet, a s druge strane djeluje opuštajuće. Ashwagandha je adaptogen, što znači da se prilagođava svakom organizmu individualno te olakšava nošenje sa stresom.

Na muškarce djeluje kao afrodizijak, jača seksualni potencijal, balansira muške spolne hormone, potiče broj i pokretljivost spermatozoida te tako može pomoći kod problema s muškom neplodnosti.

Ublažava astmu, kašalj, alergijske reakcije uslijed pada imuniteta. Ashwagandha može poboljšati zdravlje srca smanjujući razinu kolesterola i triglicerida. Korisna je u ublažavanju umora, opće slabosti organizma, manjka hemoglobina i anemije. Potiče razvoj bijelih krvnih zrnaca. Koriste je mnogi sportaši jer na prirodan način jača mišićni tonus te smanjuje upale mišića. Korisna je za djecu koja slabo dobivaju na težini. Ublažava autoimune bolesti, reumatoidni i osteoartritis. Ublažava bol kod bolnog artritisa. Preporučuje se u slučaju hiperaktivnosti kod odraslih i djece.

Upotreba: 1 kapsula dnevno. 1 kapsula sadrži čak 700mg ashwagandhe od čega 50mg vitanolida!

 

OSTALE INF.

Alergeni:  Može sadržavati tragove mlijeka(laktoza),soju, jaja, sezam, školjkaše, ribu zbog prerade u istom postrojenju.

Ostali sastojci: Ekstrakt korijena ashwagandhe (Withania somnifera L. Dunal),7,2% vitanolida, 1% alkaloidi, 0,25% vitaferin, hidroksipropil metil celuloza.

Dodatak prehrani, nije zamjena za uravnoteženu prehranu! Bez savjetovanja ne preporučuje se trudnicama, dojiljama te osobama koje su preosjetljive na neki od sastojaka. Čuvati od dohvata djece! Ne prekoračiti preporučene dnevne doze! Prije uzimanja savjetujte se sa liječnikom/ljekarnikom/nutricionistom.

Na tržište stavlja: Nutriteka d.o.o., Ante Starčevića 3, 40000 Čakovec
Proizvodi: Ostrovit EU

NEMA NA ZALIHI