L-Carnitine tekući grejp limun 500ml, Ostrovit

19,79

‘-visoke doze L-karnitin tartarata
-odličan okus
-pomaže kod potrošnje masti
-pomaže kod sportske izvedbe!
-33 serviranja

Nema na zalihi

Šifra: 9453 Categories: , Tag:

OstroVit L-Carnitine je tekući dodatak prehrani s okusom grejpa i limuna koji sadrži visoku dozu L-karnitina. Namijenjena je fizički aktivnim osobama koje se žele cjelovito pobrinuti za pravilan metabolizam i podržati proces mršavljenja. Stoga, ako tražite preparat s visokom dozom L-karnitina, a izbjegavate suplementaciju u obliku tableta, onda je tekući L-karnitine pravi izbor za vas. 

L-karnitin – je kemijski organski spoj iz skupine aminokiselina koje se prirodno nalaze u našem tijelu. To je tvar koja pridonosi sagorijevanju masti, može povećati izdržljivost tijekom treninga i ubrzati regeneraciju nakon treninga. Masne kiseline koje transportira L-karnitin oksidiraju se u mitohondrijima – stanični energetski centri. Primjetno je povećanje energije pri korištenju L-karnitina. Također može doprinijeti prevenciji taloženja masti i odgoditi učinak umora tijekom treninga. Jače oslobađanje energije iz masti rezultira većom potrošnjom kalorija!

Upotreba: 2-3 žlice(15ml) jednom dnevno, najbolje 20min prije fizičke aktivnosti, može se razrijediti u 100ml vode

Sastojci: na porciju 15 ml
-L-carnitine tartrate 3750 mg
od čega  L-carnitine 2500 mg

OSTALE INF.

Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu. Nemojte koristiti proizvod kao nadomjestak (zamjenu) za raznoliku prehranu. Preporučuju se uravnotežena prehrana i zdrav način života. Nemojte koristiti ako ste alergični na neki od sastojaka. Proizvod ne smiju koristiti djeca, trudnice, dojilje. Čuvati izvan dohvata djece. Čuvati na suhom i hladnom mjestu na temperaturi od 2-25°C. Zaštititi od sunčeve svjetlosti. Nakon otvaranja proizvod treba čuvati u hladnjaku. Iskoristiti unutar 5 tjedana od otvaranja.

Ostali sastojci:: voda, L-karnitin tartarat, koncentrat soka jabuke 20%, limunska kiselina, kalijev sorbat, natrijev benzoat, sladila:sukraloza, acesulfam K.

Na tržište stavlja: Nutriteka d.o.o.
Proizvodi: Ostrovit, EU

NEMA NA ZALIHI