Loco EXTREME PreWorkout 360g Cola-trešnja, All

29,90

Za maksimalnu energiju, pump, fokus i izdržljivost!
Napravljen od strane profesionalaca za najzahtjevnije vježbače!
Sadrži patentirane aktivne komponente!
SVEOBUHVATNA FORMULACIJA s više od 20 aktivnih sastojaka!

 

Dostava od 5,00€ ili besplatna dostava za narudžbe iznad 55€.


Šifra: 15961 Categories: , Tag:

LOCO EXTREME je jedinstvena receptura za sve sportaše i fizički aktivne osobe koja uključuje sve potrebne sastojke za učinkovitu suplementaciju prije treninga. Dodatno, LOCO EXTREME je obogaćen brendiranom formulom SABBET® i BIOPERINE®.

Zahvaljujući LOCO EXTREME-u, ne morate ulagati u nekoliko različitih proizvoda! Dodatak sadrži mnoge sastojke koji djeluju sinergistički tj pojačavaju jedan drugoga. To nam omogućuje da proširimo područje djelovanja formule tijekom treninga i otkrijemo prethodno nepoznate razine mogućnosti našeg tijela.

Čak i najiskusniji sportaši imaju loše dane i osjećaju nedostatak energije i motivacije za početak treninga. Bez koncentracije je teško biti uspješan i postići svoj cilj. LOCO EXTREME pruža cijeli spektar najboljih sastojaka koji utječu na odgovarajuću razinu stimulacije i pospješuju metabolizam te stvaranje energije i dovod hranjivih tvari.

1.ENERGIJA i KONCENTRACIJA
Dokazano je da je korištenje bezvodnog oblika kofeina korisnije za izvedbu nego ispijanje kave. Jedna porcija LOCO EXTREME sadrži količinu kofeina usporedivu s 4 šalice espressa!

Taurin je aminokiselina koja utječe na brzinu prijenosa informacija između mozga i mišića. Štoviše, smanjuje osjećaj umora i stimulira tijelo, omogućujući vam da nastavite trenirati maksimalnom brzinom. Aktualna znanstvena izvješća pokazuju da je najkorisnija kombinacija kofeina, L-teanina i tirozina, koji povećavaju mentalnu i fizičku izvedbu. Ekstrakt Rhodiole rosea, često nazivan “zlatnim korijenom”, povećava stimulaciju i zadovoljstvo od treninga, čime se smanjuje osjećaj umora. Rhodiola je savršena za pripremu za natjecanja jer povećava otpornost na psihički i fizički stres.

Ekstrakt papra je najučinkovitiji izvor prirodnog kapsaicina koji jača imunitet, pozitivno djeluje na krvožilni sustav i poboljšava probavu. Zahvaljujući svojim termogenim svojstvima, olakšava sagorijevanje masnog tkiva. Ekstrakt crnog papra Bioperine®, patentiran od strane američkog laboratorija Sabinsa, standardiziran je da sadrži 95% piperina. Ovaj ekstrakt osigurava bolju bioraspoloživost hranjivih i aktivnih tvari, posebice aminokiselina. Štoviše, ima termogeni učinak koji pomaže u održavanju pravilne težine te utječe na poboljšanu cirkulaciju!

2.PUMPA I VASKULARIZACIJA!
Omogućiti učinak mišićne pumpe i vaskularizacije jedan je od najvažnijih zadataka dobrih dodataka prehrani prije treninga tj PreWorkout proizvoda. Za postizanje željenog učinka važno je povećati dušikov oksid u tijelu. U LOCO EXTREME smo upotrijebili sve sastojke koji će omogućiti da se mišićne stanice bolje hrane i dobiju više “goriva”. AAKG najbolje djeluje na širenje krvnih žila i pridonosi dobivanju mišićne pumpe. Citrulin malat jedan je od najjačih NO pojačivača. Povećava proizvodnju kreatina, koji proizvodi značajne količine energije. Citrulin također smanjuje osjećaj upale mišića i boli. Suplementacija citrulin malata od strane bodybuildera poboljšava izdržljivost mišića i pump, dopuštajući  više ponavljanja u seriji i veću eksplozivnost. Štoviše, njegova uporaba može pridonijeti smanjenju boli u mišićima nakon treninga!

Sabeet® beetroot  je ekstrakt cikle patentiran od strane američkog laboratorija Sabinsa, bogat nitratima. Podržava pravilnu hidrataciju stanica i također doprinosi mišićnom pumpu.

3.IZDRŽLJIVOST I REGENERACIJA!

Bez obzira kakav trening provodite, sigurno očekujete da će vaši mišići raditi najvećom brzinom tijekom cijelog treninga. Odgovarajuća regeneracija također je važna za održavanje učinaka vježbanja kroz cijeli tjedan. Kod kreiranja LOCO Extreme, mislilo se i na taj apsekt!

Beta-alanin se nalazi na popisu tvari s dokazanim djelovanjem koje podržavaju izdržljivost mišića, performanse tijela i smanjuju osjećaj umora. Čini mišiće otpornima na oštećenja i pomaže u održavanju odgovarajuće pH vrijednosti mišića čime se produžuje optimalan rad mišića.

N-acetil-karnitin je metabolički aktivan i visoko probavljiv oblik aminokiseline koji je izravno uključen u proces sagorijevanja masnih kiselina u stanicama. Zahvaljujući tome proizvodi se velika doza energije neophodna za dugotrajan rad mišića.

Vitamin B5 – pantotenska kiselina odgovoran je za pravilan tijek procesa oslobađanja energije, posljedično sprječava umor i iscrpljenost tijekom dugotrajnih napora, a dodatno pomaže u održavanju mentalne kondicije na potrebnoj razini. Histidin je prekursor karnozina, a povećanje njegove količine u mišićima učinkovit je način povećanja snage i izdržljivosti. Histidin također ubrzava regeneraciju nakon vježbanja.
Taurin ubrzava procese regeneracije jer pomaže u uklanjanju mliječne i pirogrožđane kiseline iz mišića. Dodatno, podupire rad srčanog mišića, poboljšava metabolizam masti i inhibira proces mišićnog katabolizma, dok podupire anabolizam. Također ima antioksidativna svojstva i smanjuje upalu.
Arginin i AAKG potiču sintezu hormona rasta i opskrbljuju mišiće hranjivim tvarima, što ubrzava regeneraciju nakon treninga. Sabeet®, glukuronolakton i alfa-lipoična kiselina, zahvaljujući svojim antioksidativnim svojstvima, olakšavaju regeneraciju nakon treninga i pomažu u uklanjanju toksina iz tijela.

UPOTREBA: 1 mjerica(12g) rastopiti u 250ml vode, 20 minuta prije fizičke aktivnosti!
OPREZ: PRIJE UPOTREBE OBAVEZNO SE KONZULTIRATI S LIJEČINIKOM!
NAMIJENJENO ZDRAVIM I AKTIVNIM POJEDINCIMA!

NUTRITIVNE INFORMACIJE

Aktivni sastojak 1na 100g 12 g (1 porcija)
Citrulin malat 25000 mg 3000 mg
od cega citrulin 14000 mg 1680 mg
Arginin AKG 8333,333 mg 1000 mg
HCL L-Arginin 8333,333 mg 1000 mg
Taurin 7083,333 mg 850 mg
Beta alanin 6666,667 mg 800 mg
N-acetil-L-Karnitin 4166,667 mg 500 mg
L-tirozin 4166,667 mg 500 mg
N-acetil-L-Tirzin 4166,667 mg 500 mg
Sabeet® ekstrakt korijna crvene cikle 4166,667 mg 500 mg
Inozitol 2083,333 mg 250 mg
KOFEIN(bezvodni) 1666,667 mg 200 mg
Glukoronolakton 1250 mg 150 mg
Rhodiola rosea(ekstrakt “zlatnog korijena) 1166,667 mg 140 mg
– od čega salidrozidi 11,667 mg 1,4 mg
Vitamin C 1125 mg 135 mg
L-Histidin 1041,667 mg 125 mg
Niacin 500 mg 60 mg
Ekstrakt jednogodišnje papirke 416,667 mg 50 mg
od cega kapsaicin 41,667 mg 5 mg
L-teanin 416,667 mg 50 mg
Alfa lipoična kiselina 416,667 mg 50 mg
Rutin 208,333 mg 25 mg
Vitamin B6 41,667 mg / 2976,19%* 5 mg / 357,14%*
BioPerine® ekstrakt crnog papra 17,5 mg 2,1 mg
– od čega piperin 16,667 mg 2 mg
Pantotenska kiselina 16,667 mg / 277,78%* 2 mg / 33,33%*
Vitamin B12 833,333 µg 100 µg

*- PREPORUČENI DNEVNI UNOSI

 

 

 

 

OSTALE INF.

SVI SASTOJCI:l-citrulin malat, l-arginin alfa-ketoglutarat (aakg), l-arginin hidroklorid, l-taurin, beta alanin, aroma, n-acetil-l-karnitin, l-tirozin, n-acetil-l-tirozin, sabeet ® beta vulgaris ekstrakt korijena cikle, sredstvo protiv zgrudnjavanja: silicijev dioksid, regulatori kiselosti: limunska kiselina, jabučna kiselina; inozitol, bezvodni kofein, glukuronolakton, ekstrakt korijena Rhodiola rosea, vitamin C (L-askorbinska kiselina), L-histidin, zaslađivač: sukraloza, zgušnjivač: guma akacije, niacin (nikotinamid), ekstrakt ploda papra jednogodišnjeg capsicum annuum, l-teanin, alfa lipoična kiselina (ala), zgušnjivač: ksantan guma, sladilo: acesulfam k, škrob, rutin, vitamin B6 (piridoksin hidroklorid), ekstrakt ploda crnog papra bioperine® piper nigrum, pantotenska kiselina (kalcijev d-pantotenat), vitamin b12 (metilkobalamin)

ALERGENI:proizvod može sadržavati žitarice koje sadrže gluten, mlijeko, soju, jaja i srodne proizvode

Oprez: dodatak prehrani nije zamjena za uravnoteženu prehranu! Ne preporučuje se trudnicama, dojiljama i djeci! Namijenjeno zdravim i aktivnim pojedincima! Čuvati u dobro zatvorenoj ambalaži od dohvata male djece! Ne prekoračiti preporučene doze serviranja! Prije upotrebe savjetovati se s liječnikom!

Proizvodi: SFD Nutrition za Allnutrition, EU