Magnezij 5 Oblika + B6, 100 kap, Allnutrition

Najniža cijena: 10,90
Snižena cijena: 9,50

Samo najkvalitetniji magneziji i svi u jednoj kapsuli:
-Magnezij taurat, diglicinat, citrat, laktat i malat!
-umor, grčevi, osjećaj potrošenosti/iscrpljenosti potaju Vaša prošlost!
Zadužan za veću energičnost, bolju funkciju mišićnog, živčanog sustava ali i generalno metabolizma!
-Dodatak aktivnog B6 P-5-P!!

Dostava od 5,00€ ili besplatna dostava za narudžbe iznad 55€.


Šifra: 15371 Categories: , , , Tag:

Profesionalni dodatak prehrani u obliku kapsula na bazi pet različitih izvora magnezija, čime se povećava njegova bioraspoloživost i učinkovitost. Magnezij je bitan element za tijelo koji igra važnu ulogu u održavanju zdravih kostiju i zubi te pomaže mišićima da pravilno funkcioniraju. Posebno je magnezij potreban za održavanje imuniteta te  ravnoteže elektrolita u tijelu,  što je ključno za pravilan rad mišića i živčanog sustava.

Važno je napomenuti da je ovaj dodatak kombinacija magnezija i AKTIVNOG OBLIKA vitamina B6, koji pomaže smanjiti umor  podržavajući tjelesnu proizvodnju energije i pomažući u održavanju pravilnog funkcioniranja živčanog sustava.

 Vitamin B6 proizvodnji hemoglobina koji je ključan za prijenos kisika do stanica. Vitamin B6 također je ključan za održavanje normalnog metabolizma proteina i masnih kiselina.

ALLNUTRITION MAGNEZIJ 5 FORMS + B6 (P-5-P) idealan je za ljude koji vode naporan način života, fizički i psihički, a namijenjen je i onima koji se često osjećaju umorno i s nedostatkom energije.

Upotreba: 2 kapsule dnevno s čašom vode.
2 kapsule osiguravanju 49% (184mg) dnevnih potreba najkvalitetnijeg mogućeg izvora magnezija, a uz to sadrži aktivan oblik vitamina B6 2,1mg što je 150% dnevnih potreba.

OSTALE INF.

Ostali sastojci: želatina, željezo oksid i hidroksid(boja), silicij dioksid, magnezijeve soli masnih kiselina, piridoksal-5-fosfat.

ALERGENI:Može sadržavati tragove žitarica koje sadrže gluten, mlijeku, soju, jaja.

Dodatak prehrani nije zamjena za uravnoteženu prehranu. Bez savjetovanja ne preporučuje se trudnicama, dojiljama i djeci. Ne koristiti ukoliko ste alergični na neki od sastojaka. Čuvati u zatvorenoj ambalaži od dohvata male djece. Ne prekoračiti preporučene doze serviranja!
Proizvodi:SFD Nutrition za Allnutrition, EU

AKCIJA