NAC u prahu s vit C, okus crveno grožđe, 150g 7Nutrition

13,50

-potpora čišćenju/detoksu jetri

-mnogo doza, super cijena i isplativost

-pomaže kod upale pluća/bronhitisa

-olakšava disanje i kašalj

-prekursor za sintezu našeg najjačeg antioskidansa!

-smanjuje oksidativni stres!

Nema na zalihi

Šifra: 14979 Categories: , Tag:

NAC ili N-acetil cistein zbog svojih dobrobiti jedan je od najtraženijih dodataka prehrani posebno u jesensko-zimskom periodu tj sezonskih prehlada. Općenito NAC je prekursor u sintezi glutationa koji je jedan od najpotentnijih i naših najjacih antioksidanasa u tijelu. Komponenta je koja se koristi za otpuštanje guste sluzi kod osoba s bronhopulmonalnim poremečajima poput upale pluća i bronhitisa, kašlja i ostalih upalnih stanja respiratornog sustava.
Djeluje na opuštanje krvnih žila(snizuje tlak), pomaže kod sprječavanja nuspojava od mnogih lijekova i izloženosti toksičnim kemikalijama. Ima jak zaštitni ucinak na jetru, smanjuje oksidativni stres i ima regeneracijski ucinak! Pošto ima utjecaj ja razgradnju biofilma, mnogi ga koriste i za suzbijanje bakterije Helycobacter pylori kao i infekcija mokraćnog sustava. Zbog velike potražnje tržišta za NAC-om, 7Nutrition je plasirao i ovaj NAC u obliku praška s dodatkom vitamina C i svojim poznatim okusom crvenog grožđa!

Upotreba: 1-2 porcije dnevno. 1 serviranje(1 mjerica) sadrži 400mg od čeha 150mg NAC, 150mg vitamin C rastopiti u 150ml vode

OSTALE INF.

Sastav: N-acetil cistein (NAC),L-askorbinska kiselina, aroma, koncentrat soka crvene cikle.

Prije uzimanja savjetovati se s ljekarnikom. Bez savjetovanja ne preporučuje se djeci, trudnicama, dojiljama i osobama koje  su preosjetljive na neki od sastojaka. Ovaj proizvod nije zamjena za uravnoteženu i raznovrsnu prehranu. Čuvati na hladnom i suhom mjestu u dobro zatvorenoj ambalaži od dohvata male djece. Ne prekoračiti preporučene dnevne doze.

Na tržište RH stavlja: Nutriteka d.o.o., Ante Starčevića 3, 40000 Čakovec, Hrvatska.
Proizvođač: 7Nutrition, EU

NEMA NA ZALIHI