Shaaboomb pump 463g ICE Edition azijska trešnja, Levrone

29,99

ICE COOL EFEKT, veće pakiranje od standardnog
6000mg citrulin malata!!

Veća eksplozivnost i izdržljivost

Luda mišićna prokrvljenost(pump)

Super fokus!

Dostava od 5,00€ ili besplatna dostava za narudžbe iznad 55€.


Šifra: 14394 Categories: , Tag:

ICE PUMP sa Ice Cool efektom izdanje legendarnog SHAABOOM pump preworkouta!
Iz Kevin Levrone-Signature serijala izdvajamo još jedan super proizvod. Shaaboom PUMP je visoko potentan i visoko doziran preworkout proizvod koji ce zadovoljiti i najzahtjevnije vježbaće. Formulacija se sastoji od visokih doza citrulin malata, beta alanina, AAKG-a, kofeina, betaina.

Pogodan je za sve od početnika(koji obavezno trebaju koristiti pola doze nikako punu dozu prvi put) pa sve do profesionalaca kako bi ih svojih treninga izvukli maksimum.

Citrulin u kombinaciji s argininom (AAKG) osigurati će pojačano stvaranje NO molekula u krvi šte će prouzročiti vazodilataciju(širenje žila i samim time jacu prokrvljenost) tj.(efekt vaskularnosti/žilavosti). U takvoj situaciji pojačana je i dobava kisika i hranjivih tvari u radne mišiće. Beta alanin svakako je zadužen za povećanu izdržljivost čime vaši treninzi/natjecanja mogu trajati duže bez pada performansi. gliceril monostarat i betain uzrokuju veći volumen mišića, veću eksplozivnost i brži oporavak između radnih serija. Kofein djeluje na koncentraciju i fokus!

Upotreba: osobe ispod 100kg tjelesne mase i osobe koje nisu dobro utrenirane 9,25g praška, osobe iznad 100kg tjelesne mase i koje su dobro utrenirane mogu koristiti 17,5g praška koji se rastopi u 200ml vode i popije 15min prije treninga.

Oprez: kod svakog proizvoda ovakvog tipa, uvijek se preporučuje krenuti s niskim dozama i upoznati se s reakcijama na isti te prema tome prilagođavati dozu. Nikako se ne preporučuje više od 18,5g proizvoda odjednom!

Sastav na punu dozu 18,5

Citrulin malat 6000mg

Beta alanin 3200mg

Arginin AKG 2000mg

Betain 1500mg

Gliceril monostearat 1500mg

Kofein 400mg

Upozorenje: Visoke doze kofeina!!!

OSTALE INF.

Sastojci: Citrulin malat,beta alanin, kofein,gliceril monostarat, arginin alfaketogultarat, betain, regulator kiselosti: E500(ii), tvari protiv zgrudnjavanja E551, arome,sladila: sukraloza, acesulfam K, boje E160a, E110-mogu imati neželjeni efekt na koncentraciju kod male djece!!

Dodatak prehrani, nije zamjena za uravnoteženu prehranu. Bez savjetovanja sa stručnom osobom NE preporučuje se trudnicama, dojiljama, mlađima od 18 godina i osobama osjetljivim na neki od sastojaka. Čuvati na sobnoj temperaturi u dobro zatvorenoj ambalaži i od dohvata male djece! Ne prekoračiti preporučena serviranja!

Proizvedeno za Levrone Global LLC u EU,

distribuira u EU Fitness Aauthority EU

Na tržište stavlja: Nutriteka d.o.o. Čakovec