Spirulina 500mg, 90 tab Ostrovit

7,49

-500mg spiruline po tableti
-90 tableta
-dovoljno za 45 dana

Nema na zalihi

Šifra: 15642 Categories: , Tag:

Spirulina je alga stara otprilike 3,6 milijardi godina što je čini jednim od najstarijih stanovnika naše Zemlje, sadrži oko 60% proteina, sadrži širok spektar aminokiselina, minerala i vitamina od kojih u većim količinama vitamin B12 koji pomaže razvoju živčanog tkiva i metabolizmu svake stanice.

Poznato je da je spirulina sadrži mnogo spojeva koji su učinkoviti u borbi protiv slobodnih radikala, čija previsoka koncentracije stvara štetu u našem organizmu. Spirulina je potpuno prirodni dodatak svakodnevnoj prehrani, posebno za pojedince koji su se podvrgli redukcijskim dijetama.

OstroVit Spirulina je visokokvalitetni dodatak prehrani. To je veganski pripravak, dostupan u obliku tableta koje se lako gutaju. Ovo je proizvod stvoren za ljude koji svoju svakodnevnu prehranu žele nadopuniti vrijednim sastojcima.

Spirulina – zeleno-plava alga .Riječ je o dodatku koji se smatra superhranom. Spirulina se ističe visokim sadržajem proteina – pretpostavlja se da zeleno-plave alge sadrže veće količine proteina od svih poznatih jestivih biljaka. Budući da proteini čine otprilike 60-70% suhe težine spiruline, spoj se često naziva zelenim mesom. Osim vrijednih aminokiselina, spirulina sadrži i vitamine, minerale i druge vrijedne spojeve, zbog čega se rado koristi ne samo kao dio jelovnika, već i kao sastojak dodataka prehrani.

Upotreba: 1 tableta 500mg do 2 tablete dnevno (2 tablete=1000mg) nakon obroka

NEMA NA ZALIHI