Vitamin D3 8000iu 200tab, Ostrovit

13,50

‘-200 tableta visokih doza od 8000IU
-Dovoljno je uzeti pola tablete dnevno!
-potpora imunitetu
-učinkovit kod prevencije mnogih kroničnih oboljenja oboljenja
-jake kosti!

Nema na zalihi

Šifra: 9437 Categories: , , Tag:

Iako pripada vitaminima, ovaj spoj je po svojim obilježjima više hormon nego vitamin. Iznimno je potreban našem tijelu te bez njega ne možemo funkcionirati. Dokazano je da čak 40% ljudi ima nedostatak ovog vitamina, posebno kroz zimski period. Dobro je poznato da je jedan od ključnih elemenata kako bi se spriječila osteoporoza, jer bez adekvatnih razina vitamina D, kalcij se ne apsorbira u adekvatnim količinama.
Iako je već dugo poznat vitamin, u novije vrijeme sve se više istražuje zbog dokazane učinkovitosti vitamina D u prevenciji i smanjenju rizika od mnogih autoimunih i kroničnih bolesti kao što je multipla skleroza, lupus, reumatoidni artritis, dijabetes tipa 1. Ipak, suplementacija ovog vitamina najviše se preporučuje pojedincima sa slabim imunitetom i općenito kroz zimski period godine kada se nedovoljno izlažemo suncu. Bez optimalnih razina vitamina D, naš imuni sustav ne funkcionira optimalno!

Upotreba: Prije upotrebe ovog visoko doziranog Vitamina D3 bilo bi dobro napraviti nalaz krvi na vitamin D. Koristiti maksimalnu jednu kapsulu dnevno.

—–1 tableta sadrži 8000iu vitamina D3 što iznosi 4000% dnevnih potreba. Uzeti 1/4 tablete dnevno (2000iu 1000%)

OSTALE INF.

Dodatak prehrani ne može se koristiti kao zamjena za raznoliku prehranu. Preporuča se uravnotežena prehrana i zdrav način života. Ne koristiti ako ste alergični na neki od sastojaka proizvoda. Proizvod ne smiju koristiti djeca, trudnice i dojilje. Čuvati izvan dohvata male djece. Ne prekoračiti preporučene doze serviranja! Prije upotrebe konzultirati se s liječnikom!

Uzmite 1 dozu dnevno poslije obroka uz čašu vode.
Sastojci: D3(kolekalciferol), mikrokristalna celuloza, škrob, silicijev dioksid, magnezijeve soli masnih kiselina

Alergeni: može sadržavati tragove mlijeka(uključujući laktozu), soju, kikiriki, orašaste plodove, sezam, gluten, jaja, rakove/ribe koji se prerađuju u istom postrojenju.

Proizvođač: Ostrovit Nutrition, EU

NEMA NA ZALIHI