Collarose Premium KOLAGEN s hijaluronom i biotinom

26,90

-vrhunski premium Verisol certificirani kolagen uz dodatak hijalurona i biotina
VERISOL® bioaktivni peptide kolagena koje proizvodi njemačka farmaceutska tvrtka GELITA, dokazani su kliničkim studijama.

SJAJNA KOŽA
SJAJNA KOSA I ČVRSTI NOKTI
FORMULA S DODATKOM HIJALURONSKE KISELINE, BIOTINA I VITAMINA C
BLAGOTOVORNO DJELUJE NA SMANJENJE BORA I POJAVU CELULITA
PRAKTIČNO ZA KORIŠTENJE - MALE KAPSULE
Dostava od 5,00€ ili besplatna dostava za narudžbe iznad 55€.


COLLAROSE kolagen je savršen dodatak za sve žene koje žele održati svoju kožu u dobrom stanju i zdravom. Izvrstan je i za žene izložene štetnom utjecaju sunčeve svjetlosti, kao i plavom svjetlu ekrana računala, telefona i televizora.

Savršen je dodatak prehrani za one koji žele nadopuniti sve sastojke potrebne za održavanje mladolikog izgleda, čvrste i blistave kože. Dodatak prehrani posebno se preporučuje ženama koje brinu o svojoj ljepoti i žele usporiti proces starenja kože, poboljšati tonus kože, ujednačiti boju te povećati elastičnost.

Dodatak prehrani COLLAROSE CAPS sadrži kolagen u obliku bioaktivnih kolagenskih peptida. Ovo je daleko superiorniji oblik kolagena od proizvoda na bazi industrijskog kolagena koji se koristi u prehrambenim proizvodima.

COLLAROSE kolagen kapsule uključili smo patentirane VERISOL® bioaktivne peptide kolagena koje proizvodi njemačka farmaceutska tvrtka GELITA.

Povoljno utječu na proizvodnju kolagena iznutra. Na taj način potiču stvaranje novih kolagenih vlakana po cijeloj koži, a posebno na licu. GELITA je razvila ovaj aktivni sastojak za upotrebu u prehrambenoj kozmetologiji. Učinkovitost VERISOL® kolagena potvrđena je kliničkim studijama.

GENERALNO O KOLAGENU:

Kolagen je glavni protein vezivnog tkiva, podržava pravilan rad mišića, kostiju, zuba, zglobova, krvnih žila. Koži daje odgovarajuću napetost, elastičnost i fleksibilnost. Njegova količina u organizmu prirodno se smanjuje nakon 25. godine života, stoga se isplati pobrinuti da se u prehrani nadopunjuje u pravoj količini. Prirodna razgradnja kolagenih vlakana u tijelu vidljiva je u vidu gubitka čvrstoće kože, pojave prvih bora, diskoloracije i drugih nesavršenosti.

VERISOL® kolagen je snažno sredstvo u borbi protiv starenja kože i ubrzava regeneraciju kože, podržavajući održavanje mladolikog, privlačnog izgleda.

ALLDEYNN COLLAROSE CAPS je moderna formula dodatka prehrani koja je poboljšana dodatnim sastojcima za podupiranje dugotrajnog očuvanja mladolikosti. Između ostalog uključuje:

Vitamin C – podržava ispravnu sintezu kolagena, glavnog gradivnog elementa dermisa. Djeluje kao antioksidans.
Hijaluronska kiselina – pomaže u održavanju pokretljivosti i pravilnog stanja zglobova, podupire održavanje pravilne strukture i elastičnosti kože.
Biotin – sastojak koji pomaže u održavanju zdrave kože i kose, također učinkovit u povećanju otpornosti i čvrstoće noktiju.

Sinergijska kombinacija aktivnih sastojaka u COLLAROSE CAPS jamči lijep, zdrav i mladolik izgled!

Upotreba: Za puni efekt preporuča se 3 kapsule na dan
Sastav po serviranju: 1320mg hidroliziranog verisol koagena
625mcg biotina (1250% preporučenog prosječnog dnevnog unosa)
7,5mg hijaluronske kiseline
30mg (38% preporučenog prosječnog dnevnog unosa) vitamina C

OSTALE INF.

UPOZORENJE: Dodatak prehrani. Ovaj proizvod nije zamjena za uravnoteženu i raznovrsnu prehranu. Čuvati na hladnom i suhom mjestu od dohvata male djece. Bez savjetovanja sa stručnom osobom ne smiju ga konzumirati djeca mlađa od 14 godina, trudnice, osobe koje su preosjetljive ili alergične na jedan ili više sastojaka. Ne prekoračivati dnevnu preporučenu dozu.

ALERGENI: Proizvod može sadržavati žitarice/tragove glutena, mlijeka, soje, jaja

SASTOJCI: Verisol® b hidrolizat goveđeg kolagena, želatinska ovojnica kapsule (želatina, boja: željezni oksidi i hidroksidi), vitamin C (l-askorbinska kiselina), tvari protiv zgrudnjavanja: magnezijeve soli masnih kiselina, natrijev hijaluronat, d-biotin

Proizvodi: SFD Nutrition za Allnutrition, EU