ADEK 200 tableta, Ostrovit

Najniža cijena: 9,56
Snižena cijena: 6,99

-za 200 dana!
-vitamini A, D, E i K
-kombinacija vitmaina koji su liposolubilni

Dostava od 5,00€ ili besplatna dostava za narudžbe iznad 55€.


OstroVit ADEK je kompleks od četiri esencijalna vitamina za naš organizam, čija je zajednička karakteristika da smo te vitamine prisiljeni unositi hranom ili suplementacijom, te da se otapaju masti. Ovi vitamini obično su pohranjeni u našoj jetri ili adipocitima, tj. masnom tkivu. Oni pokazuju niz nezamjenjivih funkcija u našem tijelu, djelujući izravno i neizravno na pravilno funkcioniranje našeg tijela.

Vitamin A – poboljšava stanje naše kože, vida i imunološkog sustava.
Vitamin D – posebno u obliku kolekalciferola, pomaže u pravilnoj apsorpciji/iskorištenju kalcija i fosfora te pomaže u održavanju normalne razine kalcija u krvi. Osim toga, ovaj vitamin pomaže u održavanju zdravih kostiju i zubi, kao i u pravilnom funkcioniranju mišića i imunološkog sustava. Vitamin D je uključen u proces diobe stanica.
Vitamin E – snažan je antioksidans koji pomaže u zaštiti stanica od oksidativnog stresa i oštećenja stanica uzrokovanih slobodnim radikalima. Vitamin E također sudjeluje u sintezi antikoagulansa, održavajući odgovarajuću propusnost staničnih membrana i smanjujući agregaciju (sljepljivanje) trombocita, zahvaljujući čemu može doprinijeti sprječavanju krvnih ugrušaka. Osim toga, sudjeluje u zaštiti crvenih krvnih zrnaca i prijenosu živčanih signala po tijelu.
Vitamin K – neophodan je za pravilno funkcioniranje organizma, regulira proces zgrušavanja krvi, a također utječe na održavanje normalne mineralne gustoće kostiju. Odgovoran je za pravilan transport kalcija iz krvi u koštano tkivo, što vam omogućuje održavanje zdravih i jakih kostiju i povećanje njihove otpornosti na kolaps.

Uzeti 1 dozu (1 tabletu) dnevno, najbolje nakon obroka uz čašu vode.

Sastojci:

Vitamin A 800 µg 100
Vitamin D 50 µg / 2000 IU 1000
Vitamin E 12 mg 100
Vitamin K 75 µg 100

OSTALE INF.

Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu. Nemojte koristiti proizvod kao nadomjestak (zamjenu) za raznoliku prehranu. Preporučuju se uravnotežena prehrana i zdrav način života. Nemojte uzimati ako ste alergični na neki od sastojaka. Djeca, trudnice i dojilje ne smiju uzimati proizvod. Čuvati izvan dohvata djece.

Sastojci :Sredstvo za povećanje volumena: mikrokristalna celuloza; škrob, DL-alfa-tokoferil acetat (vitamin E), kolekalciferol (iz lanolina) (vitamin D), retinil acetat (vitamin A), menahinon-7 MK-7 (vitamin K) iz Bacillus subtilis natto (soja), anti- sredstva za zgrušavanje: magnezijeve soli masnih kiselina, silicijev dioksid. Proizvod može sadržavati mlijeko (uključujući laktozu), kikiriki, druge orašaste plodove, žitarice koje sadrže gluten, jaja, celer, senf, rakove, ribu.

Proizvodi: Ostrovit Nutrition, EU

AKCIJA