Enzim laktaza 60 tableta, Nutriversum

9,89

‘-za sve koji imaju problema s probavom mlijeka tj laktoze
-1 tableta dovoljna je za probavu 400ml mlijeka
-uzeti 1 tabletu prije svakog mliječnog obroka
-sada možete ponovno uživati u mliječnoj hrani!

Dostava od 5,00€ ili besplatna dostava za narudžbe iznad 55€.


Šifra: 9618 Categories: , Tag:

Nutriversum Laktaza sadrži 5000 FCCU laktaze u svakom obroku (1 tableta)
Mnogima od nas teško je probaviti mliječni šećer, štoviše u današnje vrijeme to je sve češća pojava. Intolerancija na laktozu jednostavno je nedostatak enzima za probavu, budući da nam je za preradu mliječnog šećera potreban enzim koji se zove laktaza.
Ali istina je da naša tijela proizvode laktazu samo dok je to legitimno zbog konzumacije majčinog mlijeka, nakon toga obično naša tijela smanjuju proizvodnju enzima, ili je čak potpuno prestanu – to je razlog zašto intolerancija na laktozu ima različite razine . Dobra vijest je da se neugodne posljedice ovog stanja (kao što su probavne smetnje, proljev) mogu izbjeći oralnom konzumacijom ovog enzima jednako učinkovito kao što smo ga sami proizveli.
Mliječni proizvodi “bez laktoze” djeluju vrlo slično budući da većina njih nije bez laktoze, ali sadrže dodani enzim laktazu koji je potreban za probavu mliječnog šećera u njima. Uz VITA – Laktazu od sada ponovno možete uživati ​​u okusima mliječnih proizvoda bez neželjenih posljedica, jer je samo jedna tableta dovoljna za probavu oko 20-25g mliječnog šećera – što odgovara oko 400ml mlijeka.

Upotreba: uzeti 1 tabletu prije konzumacije mliječnog obroka tj. obroka koji sadrži laktozu

OSTALE INF.

Upozorenje: dodatak prehrani nije zamjena za uravnoteženu prehranu, ne koristiti ako ste alergični na neki od sastojaka! Koristiti prema navodima proizvođača! Bez savjetovanja ne preporučuje se trudnicama, dojiljama i djeci! Čuvati od dohvata djece u zatvorenoj ambalaži!

Ostali sastojci: maltodekstrin, celuloza, lataza(beta galaktozidaza iz enzima Aspergillus SP 65000 UG), magnezijeve soli masnih kiselina, silicijev dioksid, kalcijeve soli ortofosforne kiseline, sorbitol.

Proizvodi: Nutriversum Kft. EU