Silicij, ekstrakt iz bambusa 350mg, 90kap Ostrovit

11,99

Silicij je važan element kolagena i elastina!
Za zdravlje hrskavice tj vezivnih tkiva i kože!
Smanjuje rizik od osteoporoze i ateroskleroze(zdravlje srca i žila)
Smanjuje vidljivost celulita

Nema na zalihi

OstroVit Vege Bamboo Extract je visokokvalitetni dodatak prehrani koji sadrži ekstrakt bambusa standardiziran na 75% prirodnog silicijevog dioksida. To je veganski pripravak, dostupan u obliku kapsula koje se lako gutaju. Ovo je proizvod stvoren za ljude koji žele nadopuniti svoju svakodnevnu prehranu vrijednim silicijem.

Bambus – višegodišnja biljka iz obitelji Poaceae, koju karakterizira drvenasta stabljika. To je egzotična biljka iz Azije koja prirodno raste u područjima s tropskom i suptropskom klimom. Zbog obilja vrijednih tvari, bambus je cijenjen u raznim područjima života, uključujući: u kozmetici ili također kao sastojak dodataka prehrani. Ekstrakt bambusa korišten u pripravku OstroVit potječe od najveće i najprepoznatljivije vrste bambusa na svijetu te je standardiziran na sadržaj silicija, anorganskog kemijskog spoja koji je vrijedan izvor silicija.
Istraživanja pokazuju da:
Silicij je važan element kolagena i elastina!
Za zdravlje hrskavice tj vezivnih tkiva i kože!
Smanjuje rizik od osteoporoze i ateroskleroze(zdravlje srca i žila)
Smanjuje vidljivost celulita

Upotreba: 1 kapsula dnevno uz obrok!

 

OSTALE INF.

Upozorenje: Dodatak prehrani, nemojte prekoračiti preporučeni dnevni unos. Dodatak prehrani ne može se koristiti kao zamjena za raznoliku prehranu. Preporuča se uravnotežena prehrana i zdrav način života. Ne konzumirajte ako ste alergični na neki od sastojaka proizvoda. Proizvod ne smiju koristiti djeca, trudnice i dojilje. Čuvati izvan dohvata male djece.

Ostali sastojci: Ekstrakt bambusa (Bambusa vulgaris Schrad.) standardiziran na 75% prirodnog silicijevog dioksida, ovojnica kapsule (sredstvo za punjenje: hidroksipropil metilceluloza). Proizvod može sadržavati mlijeko (uključujući laktozu), soju, kikiriki, druge orašaste plodove, sjemenke sezama, žitarice koje sadrže gluten, jaja, rakove, ribu.

Masa neto:40g

Proizvodi: Ostrovit Nutrition, EU

NEMA NA ZALIHI