Vitamin D3 5000IU 250 kapsula, Ostrovit

15,79

Visoko bioraspoloživ oblik softgel kapsula!
Visok sadržaj od 5000 IU po kapsuli!
-Mega doze dovoljne za 250 dana
-obiteljsko sezonsko pakiranje vitamina D3
-iznimno Važan za imunitet i zdravlje kostiju

Nema na zalihi

Šifra: 9321 Categories: , , Tag:

Iako pripada vitaminima, ovaj spoj je po svojim obilježjima više hormon nego vitamin. Iznimno je potreban našem tijelu te bez njega ne možemo funkcionirati. Dokazano je da čak 40% ljudi ima nedostatak ovog vitamina, posebno kroz zimski period. Dobro je poznato da je jedan od ključnih elemenata kako bi se spriječila osteoporoza, jer bez adekvatnih razina vitamina D, kalcij se ne apsorbira u adekvatnim količinama.
Iako je već dugo poznat vitamin, u novije vrijeme sve se više istražuje zbog dokazane učinkovitosti vitamina D u prevenciji i smanjenju rizika od mnogih autoimunih i kroničnih bolesti kao što je multipla skleroza, lupus, reumatoidni artritis, dijabetes tipa 1. Ipak, suplementacija ovog vitamina najviše se preporučuje pojedincima sa slabim imunitetom i općenito kroz zimski period godine kada se nedovoljno izlažemo suncu. Bez optimalnih razina vitamina D, naš imuni sustav ne funkcionira optimalno!

Upotreba: Prije upotrebe ovog visoko doziranog Vitamina D3 bilo bi dobro napraviti nalaz krvi na vitamin D. Koristiti maksimalnu jednu kapsulu dnevno.
1 kapsula sadrži 5000iu vitamina D3 što iznosi 2500% dnevnih potreba. Uzeti jednu kapsulu uz obrok.

OSTALE INF.

Dodatak prehrani ne može se koristiti kao zamjena za raznoliku prehranu. Preporuča se uravnotežena prehrana i zdrav način života. Ne koristiti ako ste alergični na neki od sastojaka proizvoda. Proizvod ne smiju koristiti djeca, trudnice i dojilje. Čuvati izvan dohvata male djece. Ne prekoračiti preporučene doze serviranja!

Uzmite 1 dozu (1 kapsulu) dnevno poslije obroka uz čašu vode. Sastojci: Ulje soje, želatina, ovlaživač – glicerol; voda, kolekalciferol (vitamin D).

Alergeni: može sadržavati tragove mlijeka(uključujući laktozu), soju, kikiriki, orašaste plodove, sezam, gluten, jaja, rakove/ribe koji se prerađuju u istom postrojenju.

Proizvođač: Ostrovit, EU

NEMA NA ZALIHI