Ginkgo Biloba 60mg 30 kapsula, Swanson

4,51

Nema na zalihi

Šifra: 8666 Categories: , Tags: ,

Ginkgo biloba danas je jedan od najpopularnijih alternativa/lijekova u Europi te ga često i nazivaju “rješenje za oslabjelu cirkulaciju”. Pokazuje pozitivan učinak na protok krvi i opuštanje glatkih mišića u stjenkama krvnih žila, sprječava faktore koagulacije da dovedu do formiranja tromba čime pridonosi prevenciji infarkta. Iako objavljeni rezultati brojnih studija nisu uvijek ujednačeni, njegova se primjena često preporučuje upravo za očuvanje zdravlja i prevenciju kardiovaskularnih bolesti. Ginkgo utječe na ublažavanje simptoma smanjenih kognitivnih sposobnosti te potiče neurogenezu.

Upotreba: 1 kapsula dnevno (1 kapsula 60mg ekstrakta lista Ginkgo Biloba, s 24% flavon glikozida

 

OSTALE INF.

Sastav: mikrokristalna celuloza, kapsula od želatine, ekstrakt lista ginkgo biloba (Ginkgo Biloba L.) s 24% flavon glikozida.

Bez savjetovanja ne preporučuje se djeci, trudnicama, dojiljama pojedincima koji pate od bolesti jetre ili bubrega ili su preosjetljivi na neki od sastojaka. Ovaj proizvod nije zamjena za uravnoteženu i raznovrsnu prehranu. Čuvati na hladnom i suhom mjestu. Ne prekoračiti preporučene dnevne doze.

Na tržište RH stavlja: Nutriteka d.o.o., Ante Starčevića 3, 40000 Čakovec, Hrvatska.
Proizvođač: Swanson  Health, USA

NEMA NA ZALIHI