Mr. X PreWorkout 375g

29,00

Preworkout napravljen s jednim ciljem
=maksimalne i lude mišićne PUMPE!
-kombinacija visokih doza citrulina, beta alanina, taurin, kofeina
-dodatak 65% glicerola!!=maksimalni volumen i tvrdoća mišića!
-odlični okusi!
Za naprednije vježbače!

Clear
Dostava od 5,00€ ili besplatna dostava za narudžbe iznad 55€.


Šifra: N/A Categories: , Tag:

Mr X Preworokout jedan je od daleko najprodavanijih proizvoda iz Mr X professional linije proizvoda.
Svoju formulaciju temelji na komponentama koje su zadužene za stvaranje ludog efekta mišićne pumpe.
Sadrži visoke doze citrulin malata, beta alanin, taurin, tirozin, kofein i čak 65% glicerol u prahu koji je zadužen za maksimalni volumen o tvrdoću radnih mišića!
Uz Mr X jedno je sigurno, a to je da ćete jedva čekati trening kako bi probijali svoje granice i doveli performanse na sasvim novu razinu!

CITRULIN MALAT- prekursor je arginina te vrlo potentna molekula koja stvara dušični monoksid. To je upravo ona stvar koja daje iznimno jaku prokrvljenost/ vaskularnost ili jednostavno rečeno poznati mišićni pump efekt. Pospješuje i izdržljivost te mišićni oporavak!

BETA ALANIN -najpoznatiji je spoj koji je zadužen za izdržljivost. Beta alanin također pospješuje stvaranje karnozina koji je zadužen za brži oporavak među setovima i veću izdržljivost.

KOFEIN -efektivan stimulans koji doprinosi energičnosti, smanjuje umor i poboljšava fokusiranost i izdržljivost na treningu.

TAURIN- sprječava umor, povećava izdržljivost i doprinosi boljem transportu glukoze i kreatina u mišiće-još veći volumen mišića

GLICEROL-zadužen za održavanje optimalne hidratizacije stanice, volumen stanica(mišića), izdržljivost te mišićnu tvrdoću/pump

Ekstrakti  crnog papra-antioksidativna potpora, bolja prokrvljenost, polja apsorpcija sastojaka
TIROZIN-snažan metalni fokus!

Kod sastavljanja razmišljalo se i na ekstra napredne individue koji ne žele visoke doze kofeina, a opet žele ekstra visoke doze citrulina i ostalih komponenata za prokrvljenost, snagu i izdržljivost. Kod Mr X preworka moguće je super dozirati citrulin i ostale komponente bez da se prelazi preporučeni dopušteni dnevni unos kofeina od 400mg. U nastavku upotreba i nutritivne informacije na puno serviranje od 12g.

Upotreba: maksimalna preporučena doza iznosi 12g (OPREZ: NE uzimati više od 12g praška dnevno!)
-rastopiti u 250ml vode. 20minuta prije fizičke aktivnosti
NUTRITIVNE INFORMACIJE NA 12g:
Citrulin malat 6000mg
Beta alanin 2400mg
taurin 1050mg
Glicerol 65% 1500mg
Kofein 200mg
Tirozin 500mg
Ekstrakt crnog papra 9,99mg

 

Dodatne informacije

Okus

Energy drink, Pinacolada

OSTALE INF.

Upozorenje: Dodatak prehrani nije zamjena za uravnoteženu prehranu. Namijenjeno zdravim i aktivnim pojedincima! Ne preporuča se trudnicama, dojiljama i mlađima od 18 godina! Prije upotrebe konzultirati se s liječnikom. Čuvati u zatvorenoj ambalaži od dohvata male djece. Ne prekoračiti preporučene doze serviranja!
Ostali sastojci: citurlin malat, taurin, beta alanin, tirozin, ekstrakt crnog papra, glicerol, aroma. sladilo:sukraloza, tvari protiv grudanja: silicijev dioksid, bojilo.

Proizvodi: V SHAPE SUPPS Sp. z .o.o. EU