Berberin STACK 500mg 90 vege kapsula

10,49

Dostava od 5,00€ ili besplatna dostava za narudžbe iznad 55€.


Šifra: 11396 Categories: , Tag:

Iz 7Nutrition linije dolazi nam još jedan poznati,  proizvod Berberin STACK. Radi se o kombinaciji berberina, cimeta i crnog papra. Spojevi u ovoj kombinaciji imaju iznimnu jako antioksidativno i anti-infamatornu djelovanje.

Najbitnija svojstva definitivno su povećanje inzulinske osjetljivosti i snižavanje kolesterola!

Inzulinska osjetljivost izrazito je važna jer padom inzulinske osjetljivost remeti se regulacija krvnog šećera te se tako dolazi do stanja/bolesti koja se naziva dijabetes tipa 2 te raznih kardiovaskularnih oboljenja.

Berberin je stimulator metabolizma masnih kiselina, te se često koristi za kontrolu i gubljenje masnih naslaga te snižavanje “lošeg” LDL kolesterola što je mnogim pojedincima glavni problem. Cimet najviše utječe na regulaciju krvnog šećera.

Berberin sadrži ekstrakt berberina iz korijena indijske žutike (Berberis aristata DC.), koja je dugo poznata u kineskoj medicini, te je u praktičnom obliku kapsula. Berberin zbog svojeg blagotvornog djelovanja na ljudski organizam sve popularniji dodatak prehrani!

Piperin iz crnog papra potiče prokrvljenost probavnog trakta te bolju apsorpciju nutrijenata!

Upotreba: 1 kapsula dnevno nakon obroka.

Sastav po kapsuli: 500mg ekstrakta Berberis Aristata od kojih 10mg berberin, ekstrakt cimeta 4:1 50mg, ekstrakt crnog papra 2,1mg od čega 2mg piperin.

 

OSTALE INF.

Upozorenje: Prije upotrebe savjetovati se sa stručnom osobom/liječnikom! Bez savjetovanja ne preporučuje se trudnicama, dojiljama i sobama osjetljivim na neki od sastojaka. Ne prekoračiti preporučene dnevne doze! Čuvati u zatvorenoj ambalaži od dohvata male djece!

Sastojci: ekstrakt berberis Aristata, Ekstrakt cimeta 4:1;Ekstrakt crnog papra (95% piperin); celulozna kapsula (HPMC).

Proizvodi: 7Nutrition. EU