NAC N-acetil-cistein 300mg 100cap, Evolite

9,90

-potpora jetri

-pomaže kod upale pluća/bronhitisa

-olakšava disanje i kašalj

-prekursor za sintezu našeg najjačeg antioskidansa!

-smanjuje oksidativni stres!

Dostava od 5,00€ ili besplatna dostava za narudžbe iznad 55€.


NAC ili N-acetil cistein zbog svojih dobrobiti jedan je od najtraženijih dodataka prehrani posebno u jesensko-zimskom periodu tj sezonskih prehlada.

Općenito NAC je prekursor u sintezi glutationa koji je jedan od najpotentnijih i naših najjačih antioksidanasa u tijelu. Komponenta je koja se koristi za otpuštanje guste sluzi kod osoba s bronhopulmonalnim poremećajima poput upale pluća i bronhitisa, kašlja i ostalih upalnih stanja respiratornog sustava.

Djeluje na opuštanje krvnih žila(snizuje tlak), pomaže kod sprječavanja nuspojava od mnogih lijekova i izloženosti toksičnim kemikalijama. Ima jak zaštitni ucinak na jetru, smanjuje oksidativni stres i ima regeneracijski ucinak! Pošto ima utjecaj ja razgradnju biofilma, mnogi ga koriste i za suzbijanje bakterije Helycobacter pylori kao i infekcija mokraćnog sustava.

Upotreba: 1 kapsula dnevno, nakon obroka
Prije upotrebe konzultirati se s liječnikom!

OSTALE INF.

Sastojci: N-acetil cistein, mikrokristalna celuloza, željezo oksid(boja kapsule), hipromeloza.

Oprez: Dodatak prehrani nije zamjena za uravnoteženu prehranu, ne koristiti ukoliko ste alergični na neki od sastojaka. Ne preporučuje se trudnicama, dojiljama i djeci! Prije upotrebe konzultirati se s liječnikom! Ne prekoračiti preporučene doze serviranja. Čuvati u zatvorenoj ambalaži od dohvata male djece!
Proizvodi: Evolite Nutrition, EU