Potpora srcu, 60 kapsula, HP

13,90

Mega snažna kombinacija aktivnih sastojaka za snagu vašeg srca!
Sadrži Koenzim Q10, magnezij, arjunu, đumbir, ginseng, rhodiolu…
Snažan antioksidativni efekt, bolja cirkulacija!
Detaljno pročitati opis!

Dostava od 5,00€ ili besplatna dostava za narudžbe iznad 55€.


Šifra: 15803 Categories: , Tag:

Novi sveobuhvatni proizvod iz HP linije napravljen za potporu Vašem srcu i cijelom cirkulacijskom sustavu! U nastavku saznajte koje sve aktivne komponente sadrži.
Molimo prije upotrebe detaljno pročitajte koje sve sastojke sadrži ovaj proizvod. Prije upotrebe, ukoliko koriste bilo kakve lijekove, svakako se konzultirajte sa svojim liječnikom!
EKSTRAKT ARJUNE s 40% polifeonola
Ovu biljku još od ajurvedske medicine nazivamo čuvaricom srca. Pripisuju joj se mnoge dobrobiti kao npr: povećava učinkovitost srca i snagu kontrakcija, sprječava oštećenje srčanog mišića, regulira krvni tlak, snižava LDL kolesterol i lipide (uključujući trigliceride) u krvi, podržava rad dišnog i probavnog sustava, bblažava glavobolje i poremećaje koncentracije.
KOENZIM Q10
Svima poznata komponenta bez koje ne možemo funkcionirati!
Sudjeluje u proizvodnji energije u mitohondrijima svake stanice, sprječava oksidativni stres, sastavni je dio staničnih membrana, pomaže u smanjenju reduciranih oblika vitamina E, povećava rad mišića i aerobni kapacitet tijela. Kažemo da je jak antioksidans koji se nalazi gotovo u svim stanicama našeg tijela!
Magnezij citrat
Magnezij je jedan od najvažnijih minerala za zdravlje krvožilnog sustava. Sprječava pojavu aritmija i nastanak aterosklerotskih lezija. Podržava protok krvi te održava rad mišića i zglobova. Ublažava simptome umora, utječe na smanjenje stresa te mnoga istraživanja pokazuju značajan utjecaj na smanjenje rizika od moždanih udara.
Kineski ginseng ili još ponzati pod nazivom NOTOginseng
Jača organizam u smislu bolje cirkulacije, podržava rad srca i utječe na regulaciju krvnog tlaka je “opošta” krvne žile. Istraživanja pokazuju  da snižava LDL kolesterol i lipide (uključujući trigliceride) u krvi.
Smanjuje osjećaj umora te poboljšava pamćenje i koncentraciju. Zbog jačeg efekta na krvožilni sustav, poznat je i kao potentan pojačivač libida.
Ekstrakt cvjeta “kozje krvi” HONEYSUCKLE
Biljka poznata po tome što smiruje upale u tijelu a neka istraživanja govore u prilog tome što ublažava i simptome artritisa
ĐUMBIR (ekstrakt korijena đumbira)
Đumbir je svojevrsni protuupalni eliksir!
Podržava rad srca i regulira krvni tlak. Snižava LDL kolesterol i lipide (uključujući trigliceride) u krvi, ima protuupalno, antibakterijsko i antivirusno djelovanje. Dodatno đumbir podržava probavne procese! Iznimno jako antioksidativno djelovanje!
RHODIOLA ROSEA
Ima pozitivno djelovanje na kardiovaskularne bolesti i ishemijske bolesti srca, sprječava hipoksiju tijela. Povećava fizičku izvedbu pa je popularna i među sportašima! Utječe na smanjenje stresa te fizičkog i psihičkog umora a ima i antioksidativno djelovanje.
CRNI PAPAR
Crni papar dodan je da maksimalno pojača iskorištenje svih ostalih sastojaka, no i sam ima pozitivno djelovanje na probavni sustav i cirkulaciju!

Upotreba:
Preporučuje se 1 kapsula, dva puta dnevno s čašom vode, nakon obroka! NE prekoračiti preporučene doze serviranja!
Sastojci na serviranje:
Arjuna Extract 300mg
of which Polyphenols 40% 120mg
Magnesium Citrate 200mg
of which Magnesium 16% 32mg | 8,5%*
Panax Notoginseng 200mg
of which Ginsenosides 20% 40mg
Honeysuckle flower Extract 150mg
L-Arginine 100mg

Ginger root 100mg
of which Gingerols 5% 5mg
Rhodiola rosea 100mg
of which Rosavins 3% 3mg
of which Salidrosides 1% 1mg
Coenzyme Q10 50mg
Black Pepper 2mg
of which Piperine 95% 1,9mg

 

 

 

 

 

OSTALE INF.

Ostali sastojci:: Ekstrakt Arjune (Terminalia arjuna; od čega 40% polifenola), sastojak kapsule: Celuloza, magnezijev citrat (od čega 16% magnezija), ekstrakt Panax notoginseng (Burkill F.H.Chen; od toga 20% ginsenozida), ekstrakt cvjetova medonosne biljke (4 :1), L-arginin, ekstrakt korijena đumbira (Zingiber officinale; od toga 5% gingerola), ekstrakt Rhodiola rosea (od toga 3% rosavina, 1% salidrozida), koenzim Q10 (ubikinol).

Alegeni: proizvedeno u postrojenju koje procesuira i mlijeko, gluten, orašaste plodove, soju, pšenicu.

Dodatak prehrani:

Dodatak prehrani. Ovaj proizvod nije zamjena za uravnoteženu i raznovrsnu prehranu. Bez savjetovanja ne preporučuje se djeci, trudnicama, dojiljama te pojedincima koji su preosjetljivi na neki od sastojaka. Čuvati u dobro zatvorenoj ambalaži od dohvata male djece. Ne prekoračiti preporučene doze serviranja! Prije upotrebe obavezno se konzultirati s liječnikom!

Proizvođač: Organic Nutrition Sp. z o.o., EU za Human Protect, EU

Na tržište stavlja: Nutriteka, Čakovec 40 000,