Probavni Enzimi + prebiotik 100cap, Allnutrition

16,90

sveobuhvatan kompleks probavnih enzima za lakšu i efikasniju probavu
-proteaze, lipaze, amilaze, celulaze =DigeZyme
-obogaćen prebotikom-hrana za dobre bakterije
-za efikasniju probavu i potporu probavi i metabolizmu!
-mogu pomoći kod nadutosti, proljeva
-super cijena, za 100 dana upotrebe

Dostava od 5,00€ ili besplatna dostava za narudžbe iznad 55€.


ALLNUTRITION PROBAVNI ENZIMI su dodatak prehrani u obliku kapsula koje se lako gutaju, a kreiran je na bazi najkvalitetnijih sastojaka i aktivnih tvari. Namijenjen je osobama koje žele brinuti o svom probavnom sustavu i osjećati se stvarno lagano svaki dan! Zašto? Jer ALLNUTRITION PROBAVNI ENZIMI pomažu pravilnom metabolizmu i podupiru proces probave.

Širok je spektar upotrebe probavnih enzima. Mnogima poboljšavaju probleme kao što su nadutost, proljev, zatvor i vjetrovi zbog efikasnije probave, ako je probava efikasnija onda je efikasnija i apsorpcija nutrijenata (mikro i makro nutrijenata tj. proteina, masti, ugljikohidrata ali i vitamina i minerala) pa samim time smo i zdraviji i prirodan detox tijela je efikasniji, no mnogi (posebno iz bodybuilding svijeta) ih koriste jer jedu velike količine hrane pa kako bi svom organizmu olakšali probavu (npr. bodybuilderi i slični sportaši s visokim kalorijskim unosom).

Amilaza je enzim koji pomaže probaviti polisaharide, razlažući ih na jednostavne šećere, tako da se zatim apsorbiraju iz probavnog trakta u ovom pojednostavljenom obliku. Enzim uglavnom proizvode žlijezde slinovnice i gušterača.
Proteaza je enzim odgovoran za razgradnju proteina u našem tijelu. Razgrađuje biljne i životinjske bjelančevine u jednostavnije oblike, tj. peptide i aminokiseline.
Laktaza je enzim potreban, između ostalog, za probavu mlijeka i proizvoda koji ga sadrže ili su dobiveni od njega.
Enzim djeluje tako da laktozu, odnosno mliječni šećer, razgrađuje na glukozu i galaktozu, zahvaljujući čemu naše tijelo može koristiti te šećere kao izvor energije.
Lipaza je enzim odgovoran za razgradnju masti tijekom probave. Pretvara trigliceride u masne kiseline i glicerol.
Celulaza je enzim koji je odgovoran za razgradnju celuloze u procesu probave.

Sastav na kapsulu tj 1 serviranje:
300mg inulin(prebiotik-hrani dobre bakterije) i 200mg DigeZyme kompleks probavnih enzima
Upotreba: Uzeti 1 kapsulu uz obrok, može se uzeti i dva puta dnevno uz najveće obroke.

OSTALE INF.

Ostali sastojci: inulin, digezyme® enzimski kompleks [α-amilaza (iz aspergillus oryzae), neutralna proteaza (iz bacillus subtilis), celulaza (iz trichoderma longibrachiatum), laktaza (iz aspergillus oryzae), lipaza (iz rhizopus oryzae), ovojnica kapsule: želatina, sredstva protiv zgrudnjavanja: magnezijeve soli masnih kiselina, silicijev dioksid.

ALERGENI: može sadržavati mlijeko, soju, žitarice koje sadrže gluten, jaja i srodne proizvode

Upozorenje: Dodatak prehrani nije zamjena za uravnoteženu prehranu. Bez savjetovanja ne preporučuje se trudnicama, dojiljama i djeci. Ne koristiti ukoliko ste alergični na neki od sastojaka. Čuvati u zatvorenoj ambalaži od dohvata male djece. Ne prekoračiti preporučene doze serviranja.

Proizvodi: SFD Nutrition za Allnutrition, EU