Q10 koenzim 100mg, 120 kapsula, HP

16,90

-Stvaranje energije i regeneracija
-prirodan i vrlo snažan antioksidans
-visoke doze 100mg, za 120 dana upotrebe!
-poboljšava lipidni profil(HDL i LDL kolesterol)
-koristan i za sportaše-bolje performanse!

Dostava od 5,00€ ili besplatna dostava za narudžbe iznad 55€.


Q10 igra važnu ulogu u stvaranju energije tj. stanične valute energije ATP(adenozin tri fosfat) i u REGENERATIVNIM procesima u organizmu. Moglo bi se reći da bez q10 najvažniji životni procesi staju jer je vrlo važna komponenta u oksidativnoj fosforilaciji(procesu stvaranja energije)! q10 je naš prirodni i vrlo snažan antioksidans koji štiti od slobodnih radikala.

Suplementacija koenzimom Q10 posebno se preporuča svima koji imaju probleme sa srcem/krvožilnim sustavom, tlakom- posebno ako uzimaju statine. Pomaže poboljšati lipidni profil(utječe na povećanje dobrog HDL kolesterola i smanjuje loši oksidirani LDL kolesterol). Kako je direktno zadužen za stvaranje energije, logično je da djeluje jako energizirajuće na organizam. Jedan je od najčešće je pripisivanih dodataka prehrani od strane doktora, a značajnu korist imaju i sportaši, posebno oni čiji se sport temelji na izdržljivosti.

Važno je znati da naše tijelo i samo stvara Q10, no uslijed mnogih bolesti i stanja te procesa starenja, stvara se sve manje ovog koenzima već nakon 35 godine.

Upotreba: 1 kapsula, 100mg koenzima Q10
Uzeti nakon obroka!
Svi sastojci po 1 kapusli:
-136,5mg ulje suncokreta od čega 15,6mg fosfolipid
-100mg koenzim Q10

OSTALE INF.

Sastojci: koenzim q10, želatina, suncokretovo ulje(11% fosfolipidi), voda, pčelinji vosak
Alergeni: može sadržavati : soju, jaja, orašaste plodove, gluten/pšenicu koji se prerađuju u istoj tvornici.

OPREZ:Dodatak prehrani, nije zamjena za uravnoteženu prehranu! Bez savjetovanja ne preporučuje se trudnicama, dojiljama, djeci te osobama koje su preosjetljive na neki od sastojaka. Čuvati od dohvata djece  zatvorenoj ambalaži! Ne prekoračiti preporučene dnevne doze! Prije uzimanja savjetujte se sa liječnikom/lijekarnikom/nutricionistom.

Proizvodi: Organic Nutrition Sp. z o.o. -Human Protect, EU