Quercetin (Kvercetin) 90 vege kapsula, 7Nutrition

14,50

Dostava od 5,00€ ili besplatna dostava za narudžbe iznad 55€.


Šifra: 10192 Categories: , , Tag:

Kvercetin je vrsta flavonoidnog antioksidansa. Nosi temeljnu kemijsku strukturu od koje nastaje glavnina ostalih antioksidanasa.
Kvercetin igra važnu ulogu u borbi protiv oštećenja slobodnih radikala, učinaka starenja i upala. Vrlo je efektivan u protuupalnim procesima, inhibira otpuštanje histamina iz bazofila što ga čini vrlo jakim prirodnim “antihistaminikom” tj. ublažava simptome alergije. Često se koristi kod osoba koje imaju problema s kašljanjem, disanjem(asmatičari).
Također se koristi kod artritisa, infekcija mokraćnog mjehura i dijabetesa. Koristi se i za brojna druga stanja, iako za neka od njih još uvijek ne postoje ujednačeni znanstveni dokazi.

Upotreba: 1 kapsula dnevno nakon obroka.
Sastav: Sophora Japonica 250mg(kvercetin), Acerola ekstrakt 50mg (25% of the vitamin C), Rose hip ekstrakt 30mg (70% of the vitamin C); HPMC celulozna vege kapsula.

 

OSTALE INF.

Upozorenje: dodatak prehrani, nije zamjena za uravnoteženu prehranu. Bez savjetovanja ne preporučuje se djeci, trudnicama, dojiljama i pojedincima alergičnim na neki od sastojaka. Čuvati od dohvata djece! Ne prekoračiti preporučene dnevne doze!

Proizvodi: 7Nutrition EU
Na tržište stavlja: Nutriteka d.o.o. Čakovec