Super Coenzyme Q10, 200mg 60 vege kapsule, 7Nutrition

19,78

-maksimalna doza od 200mlg Q10 po 1 kapsuli
-stvaranje energije i regeneracija
-naš prirodan i vrlo snažan antioksidans koji štiti od slobnodnih radikala
-poboljšava lipidni profil i štiti srce i mozak

Dostava od 5,00€ ili besplatna dostava za narudžbe iznad 55€.


Šifra: 10193 Categories: , Tag:

Iz 7Nutritiona dolazi nam super doziran koenzim Q10 od 200mg po jednoj VEGE kapsuli! Q10 igra važnu ulogu u stvaranju energije tj. stanične valute energije ATP(adenozin tri fosfat) i u REGENERATIVNIM procesima u organizmu. Moglo bi se reći da bez q10 najvažniji životni procesi staju jer je vrlo važna komponenta u oksidativnoj fosforilaciji(procesu stvaranja energije)! q10 je naš prirodni i vrlo snažan antioksidans koji štiti od slobodnih radikala.

Suplementacija koenzimom Q10 posebno se preporuča svima koji imaju probleme sa srcem/krvožilnim sustavom, tlakom- posebno ako uzimaju statine. Pomaže poboljšati lipidni profil(utječe na povećanje dobrog HDL kolesterola i smanjuje loši oksidirani LDL kolesterol). Kako je direktno zadužen za stvaranje energije, logično je da djeluje jako energizirajuće na organizam. Jedan je od najčešće je pripisivanih dodataka prehrani od strane doktora, a značajnu korist imaju i sportaši, posebno oni čiji se sport temelji na izdržljivosti.

Važno je znati da naše tijelo i samo stvara Q10, no uslijed mnogih bolesti i stanja te procesa starenja, stvara se sve manje ovog koenzima već nakon 35 godine.

Upotreba: 1 kapsula (200mg Q10) dnevno nakon obroka.

 

OSTALE INF.

Sastav: koenzim q10, inulin, HPMC vege kapsula.

Upozorenje: dodatak prehrani nije zamjena za uravnoteženu prehranu.Bez savjetovanja ne preporučuje trudnicama, dojiljama te osobama koje su alergične na neki od sastojaka. Ne prekoračiti preporučene dnevne doze!
Proizvodi. 7Nutrition EU
Na tržište stavlja: Nutriteka d.o.o. Čakovec